zaterdag 28 november 2015

12,5 jaar

Welkom Thea, als nieuwe volger op mijn blog. Ik ga binnenkort eens op mijn gemak jou blog bekijken.

Het kaartje wat ik jullie nu laat zien was al eventjes onderweg naar mijn zus en zwager. Ze zijn precies vandaag 12,5 jaar getrouwd. Fijn om te weten dat mensen zo een 'lange' tijd bij elkaar zijn en nog steeds gelukkig zijn. 

De techniek die ik gebruikt heb zag ik bij Jennifer McGuire. Ze gebruikt gekleurd papier en stempelt daar met dezelfde kleur (of iets donkerder) bloemen op. Vervolgens stempel je nog wat accenten met witte inkt en maak je een label van vellum. Blijkbaar heb ik goed onthouden wat ze heeft gemaakt want nu zie ik dat ik dezelfde kleur heb gebruikt en kun je eigenlijk meer spreken van liften. Een leuke techniek om eens te proberen!




 

dinsdag 24 november 2015

Geboortekaartjes

Suzanne, welkom als nieuwe volger van mijn blog!

Soms wil het geval dat je jezelf enorm verbaasd. Dat was in mijn geval bij het maken van deze kaartjes. Liet ik in mijn vorige post nog drie kaarten zien, nu heb ik het gepresteerd om vier kaartjes in een korte tijd te maken. En dat is voor mij echt een prestatie omdat ik doorgaans zeker een uur bezig ben met het maken van één kaartje. Dat doe ik trouwens voor mijn plezier, ik zie altijd nog wel iets aan de kaart wat toegevoegd of anders kan. 

Maar goed, deze kaartjes zijn ook in opdracht gemaakt en daarom leek het me handig om een serie te maken. Het papier is allemaal uit de sets 'bundle of joy' van Echo Park. Papier, stickers en stempelwerk komen op alle kaarten terug. Bij het treintje heb ik met een stencil de hartjes met embossingpasta toegevoegd en het verder simpel gehouden.








 

woensdag 18 november 2015

Met deelneming

Deze kaarten heb ik in opdracht gemaakt. Het is niet fijn om ze te moeten versturen maar vaak geeft het mensen een klein beetje troost als ze weten dat andere mensen met hun meeleven.








 

vrijdag 13 november 2015

Kippetje

Deze week was er een klein meisje jarig. Ze werd alweer twee jaar. En daar hoort een leuk kaartje bij. Op het blog van Ingrid kwam ik de leuke kippenkaartjes tegen en dacht hierbij direct aan de jarige jet en haar mama. Het was even zoeken naar leuke en geschikte papiertjes maar uiteindelijk is het gelukt. Een kippetje in zachte kleurtjes. Hopelijk verzacht dit een beetje mijn afwezigheid op haar feestje.





woensdag 11 november 2015

Liftchallenge #95

Deze kaart wil ik graag mee laten doen met de huidige challenge van Liftchallenge.







zaterdag 7 november 2015

Hoera voor Maurits

Bij vrienden van ons is er een lief klein jongetje geboren, Maurits! Dit kaartje is alweer een tijdje geleden aangekomen en gemaakt met het geboortekaartje als inspiratie. De stempels zijn van Lawn Fawn en de sterren heb ik gemaakt met een stencil en enmbossingpasta. Helemaal nieuw voor mij om te doen, en zeker een leuk.