maandag 30 mei 2016

Congrats

Aan dit kaartje heb ik met veel plezier gewerkt. Je hebt zo van die kaartjes, die precies zo uitpakken als je in gedachten had en dat is fijn. Bij Gerdine zag ik een mooie kaart met bloemen en waterverf. Mijn kaart lijkt er best veel op, ook met bloemen en spetters. Wel andere kleuren en tekst. Dit kaartje is voor mijn schoonzus die ook in mei jarig is geweest. Op haar verjaardag hebben mijn man en ik verkering gekregen en dit jaar was dat elf jaar geleden! Zo onthouden we het goed :)




woensdag 25 mei 2016

Fiets?

Ik loop een beetje achter met het laten zien van de kaartjes, maar vandaag heb ik er weer een voor jullie. In mei was mijn andere zus jarig en voor haar maakte ik een kaartje met een fiets. Want ze wilde voor haar verjaardag een fiets. Uiteindelijk is het daar niet meer van gekomen maar het kaartje blijft best leuk (hoop ik natuurlijk). Het was in ieder geval erg gezellig om mijn zus en zwager weer in het echt te zien na zo een lange tijd. Om haar verjaardag nog een beetje te vieren zijn we met het gezin uit eten geweest. Lekker en gezellig!







Gisteren heb ik mijn cijfer gekregen voor mijn allerlaatste examen: een 7! Hiermee is het leren echt afgesloten en moet ik alleen mijn stage nog afronden. 

vrijdag 20 mei 2016

Enjoy every moment

Dit kaartje maakte ik voor een andere lieve vriendin die ook in mei jarig was. Op de tweede en derde foto zie je een cadeau envelop wat ik maakte om wat geld in te doen. De basis is een bestaande envelop en die heb ik verder versierd met papier, een hartje, bloemetjes en een hele toepasselijke tekst.






 

dinsdag 17 mei 2016

Make a wish

Dit kaartje is voor de verjaardag van mijn lieve vriendin. Gemaakt met mijn favoriete papier op dit moment van We R Memory Keepers (love notes). En met een nieuwe stempel van Stampin Up. Zien jullie het halve geprikte rondje? Door het kijken naar de leuke filmpjes van Helene den Breejen ben ik lichtelijk aangestoken om de paper piercing pack te gebruiken (ook van Stampin Up).






zaterdag 14 mei 2016

40 jaar getrouwd

Vorige maand zijn mijn oom en tante 40 jaar getrouwd. Als klein  meisje kwam ik er regelmatig, altijd was er wel tijd voor een praatje. Zo een mooi jubileum verdiend een kaartje in een feestelijke envelop. 








 

dinsdag 10 mei 2016

Drieluik

Deze vrolijk gebloemde drieluik maakte ik voor mijn zus die eind vorige maand jarig was. De stempels zijn van Stampin'Up.